Om Stevns Taxa ApS

Hos Stevns Taxa ApS sørger vi for sikker, komfortabel og pålidelig persontransport af en hver art, frem til dit bestemmelsessted. Om du skal i skole, til luthavnen, en tur i byen eller hjem fra en festlig aften i byen, bringer Stevns Taxa dig både sikkert ud og hjem.

Stevns Taxa ApS er et lille, veldrevet, uafhængigt, 100% Dansk ejet, taxaselskab med eget kørselskontor, som samtidig er et af de helt få taxaselskaber i Danmark der har tilladelse til at drive Kørselskontor i Landdistrikt.

Stevns Taxa ApS har investeret i helt nyt taxaudstyr der opfylder de nye krav til takstsystemer, indberetning af nøgletal til Færdselsstyrelsen og Skattemyndigheder samt ISAE 3000 krav til dataopsamling.

Ud over almindelig taxakørsel kan vi grundet den høje komfort i bilerne tilbyde kørsel i forbindelse med VIP-arrangementer, bryllupskørsel, polterabend, samt koncert- og teaterbesøg.

Til virksomheder kan vi tilbyde særlig kørsel i forbindelse med firmaarrangementer, kundemøder og kørsel med forretningsforbindelser. Ved mere regelmæssig kørsel kan vi tilbyde en konto-ordning. Har virksomheden behov for transport af mindre hasteforsendelser, klarer vi også det.

Vi tilbyder også faste priser fra Stevns Kommune til Københavns Lufthavn. Læs mere her..

Se taksterne for taxakørsel i Stevns Kommune her..

Ring på tlf. 29 70 80 40 - for en servicesikker løsning

om-os

Vidste du, at...

  • Stevns Taxa ApS startede op for 13 år siden
  • Stevns Taxa ApS råder i dag over 2 stk. Mercedes V-220 luksus taxa med plads til 7 passagerer
  • Stevns Taxa ApS dækker hele Stevns
  • Stevns Taxa ApS kører hele døgnet rundt, alle ugens dage
  • Stevns Taxa ApS har faste priser fra Stevns Kommune til Københavns LufthavnFirmaordning

Har din virksomhed et større kørselsbehov? En konto-ordning hos Stevns Taxa sparer dig for besværet med betaling efter hver endt tur. I stedet kan du nøjes med én månedlig betaling.